Fejléc

Gyakran Ismételt Kérdések

 • 1. Foglalkoznak-e lapszabászattal? Le tudnának vágni néhány polcot a már meglévő szekrényembe?

  Cégünk lapszabászattal és ebből kifolyólag élzárással nem foglalkozik, ezek szolgáltatása átmenetileg szünetel.

 • 2. Mit tudnánk megnézni bemutatótermükben?

  Jelenleg két stílusú bemutatóterem került bemutatásra. Egy általános mart MDF fautánzatú fronttal ellátott konyhabútor valamint egy antikolt éger fából öltöztetett tömörfa, rusztikus megjelenéssel. E pici bemutatótermünkben nagyon sok szerelvényt próbálunk bemutatni annak segítségeképp hogy mindenki el tudja dönteni, melyik segédeszközök segíthetik munkáját a megvalósítandó új Hu-Fa konyhájukban. Mindezeken kívül válogathat nagy választékú front és bútorlap anyagok közül, illetve színminta katalógusainkat is megtekintheti üzletünkben. Közel 80 munkalap mintát tekinthet meg és fogantyúink közül is válogathat. Várjuk sok szeretettel bemutatótermünkben, mely Cegléden a Csengeri szél 13. szám alatt található.

 • 3. Hogyan működik Önöknél a konyhabútor megrendelés menete?

  Minden leendő ügyfelünktől először kérünk egy méretezett "Móricka" rajzot, melynek segítségével készítünk Önnek egy ingyenes árajánlatot. Azért nevezzük viccesen "Móricka" rajznak, hiszen nem kell megijedni ennek elkészítésétől. Elővesz egy lapot és szigorúan felülnézetből lerajzolja a konyhahelységet illetve azok hosszát jelöli. Berajzolja nekünk, mettől meddig szeretné konyhabútorát és annak hosszát is jelöli. Amennyiben bármilyen kiállás már meg van (pl.: lefolyó, gázcső, fűtéscsövek, páraelszívó stb.) azt is tüntesse fel, illetve azt is jelölheti mit hova szeretne (főzőlap, sütő, hűtő stb.). Miután elkészítettük Önnek az árajánlatot kapcsolatba lépünk Önnel és egy közösen egyeztetett időpontban eljön bemutató termünkben ahol minden fontos információt elmondunk az árajánlattal kapcsolatban. Amennyiben elfogadja az árat és úgy dönt, hogy velünk készítteti konyhabútorát elmegyünk Önhöz felmérünk majd közösen megtervezzük pontosan úgy a konyhát, ahogy Ön azt megálmodta! Fontos, hogy csak ennek a folyamatnak elvégzése után tudunk pontos időt beírni a naptárba azzal kapcsolatban, hogy mikor tudjuk vinni álomkonyháját!

 • 4. Mennyi időt kell várni, hogy elkészüljön a konyhám?

  Általában 4-5 hét átfutási idő kell egy konyhabútornak míg Á-tól Z-ig mindenen keresztül megy és átadásra nem kerül a konyha.

 • 5. Vállalnak-e kisebb szobabútorok vagy fürdőszobaszekrények gyártását?

  Amennyiben konyhabútorát velünk készítteti, természetesen vállaljuk. Ellenben megbeszélés alapján döntünk annak elkészítéséről.